Boligerne

Rummelige og lyse rækkehuse i naturskønne omgivelser

Blomster Rækkerne består af nyopførte rækkehuse i det nye område Blomsterhaven i Tilst. Når Blomster Rækkerne står helt færdigbygget vil det bestå af ca. 100 boliger af varierende størrelser. Her er tale om velindrettede og lyse boliger i flere plan, hvor der er fokus på kvalitet og rummelighed.

Rækkehusene er indrettet med stort køkkenalrum og åben stue i ét, så dette fungerer som husets centrum hvor også alt i hårde hvidevarer fra Siemens er installeret. I stueetagen får du et helt fantastisk lysindfald fra begge sider og derved masser af dagslys. På 1. sal er der i gangen placeret et ovenlysvindue så både gangen og værelserne også kan nyde godt at det naturlige lysindfald. Fælles for rækkehusene er den moderne nordiske indretningsstil, der ses ved den lyse og indbydende indretning samt det lækre klinkegulv i køkkenalrummet. Uanset om du vælger en 4- eller 5-værelsesbolig, er rækkehusene beklædt med lyse tegl, der fuldender det moderne look. Størrelserne på rækkehusene varierer fra 108-135 m2 og de kommer alle med en stor lækker terrasse, skur og parkering ved ejendommen.

Der er altså kræset for detaljen og indretningen af rummene i de lækre rækkehuse i Blomster Rækkerne, der er beliggende i et helt ideelt byområde for børnefamilier såvel som kvalitetsbevidste par, der ønsker at bo i et levende og attraktivt byrum. Et byrum i grønne omgivelser, der indbyder til ophold og leg for store såvel som små. Her bor du tæt på både by og natur.

Kontakt Lejebolig Mægleren

Lejebolig Mægleren
Tlf.nr. 33 33 03 33
Mail: info@lejebolgmaegleren.dk