Design+

Når du gerne vil have lidt ekstra – og ikke er bange for at fravige normerne

Er du også en af dem, der godt kan lide at skille sig lidt ud fra mængden? Eller sætter du ekstra stor pris på noget der bare er lidt mere eksklusivt eller anderledes end det klassiske? Er du det, så er du måske en af dem, der vil værdsætte, at vi har gjort nogle af rækkehusene i Blomsterrækkerne til Design+ boliger.

Smukke keramikfliser i terrazzolook, afdæmpede farvenuancer og mørk træfinér fuldender et eksklusivt look

I alt sin enkelhed går Design+ ud på, at vi har skiftet standardelementerne i køkkenerne og badeværelserne ud med anderledes og mere eksklusive produkter – og samtidig ændret farveudtrykket og detaljerne i hele boligen. Måden vi har opnået det mere særprægede og eksklusive udtryk på, er blandt andet ved at male lofterne i en farve i stedet for den klassiske hvide. Det giver en markant anden stemning i boligen – en stemning vi er overbeviste om, rigtig mange vil forelske sig i.

Køkkenet har også fået sig en opgradering.

I Design+ rækkehusene er de hvide låger skiftet til farvede låger der som en rød tråd igennem boligen blandt andet går igen i det indbyggede skab i entreen. Bordpladen har vi skiftet til en mønstret, og emhætten er blevet skjult i overskabet.

Der kan forekomme variationer i farver og materialevalg på låger, armaturer, greb osv.

En smuk opgradering – indstøbt vask, farverigt gulv og store lyse fliser i brusenichen

Badeværelset er ligeledes blevet udstyret med farvede gulvfliser og belægningsmønster, og underskabet og sidebeklædningen ved håndvasken har fået et eksklusiv look i mørk træfinér.

Med Design+ forsøger vi at skabe noget anderledes – og imødekomme alle dem som ønsker at flytte ind i et nybygget, smukt og ikke mindst farverigt hjem.

Der kan forekomme variationer i farver og materialevalg på låger, armaturer, greb osv.

Kontakt danbolig

danbolig Åbyhøj
Tlf.nr. 86 15 68 11
Mail: aabyhoej@danbolig.dk