Boligtype 80A-98F

Boligtype A – Skønt rækkehus i to plan med 3 værelser på 80-82 m2.

Fra entreen går man direkte ind i det flotte åbne køkken alrum, hvor der er plads til store armbevægelser i det lyse køkken fra JKE-design og lækre hårde hvidevarer fra Siemens. I både køkken og stuen har du glasdør ud til haven, hvilket skaber et smukt lysindfald, og du kan herfra træde direkte ud på den skønne terrasse. Under trappen til 1. sal findes et praktisk opbevaringsrum.

På 1. sal har du en fordelingsentre der leder ind til 2 gode, rummelige værelser med skabe, husets badeværelse, samt et mindre opbevaringsrum. Her får man igennem det velplacerede ovenlysvindue igen et dejligt lysindfald så den moderne, nordiske indretningsstil med lyse trægulve og hvide vægge virkelig kan nydes.

Boligtype A er placeret for enden i rækkerne og er som de øvrige huse bygget af smukke, vedligeholdelsesfrie materialer så du kan nyde al tiden i huset uden at skulle bruge tid på eller bekymre dig om reparationer.

Boligtype C – Rækkehus i to plan med 4 værelser, skur og terrasse.

Som de øvrige huse i Blomsterrækkerne kommer du fra entreen direkte ind i det flotte åbne køkken alrum, hvor der er plads til hele familien i det smukke køkken fra JKE-design samt hårde hvidevarer fra Bosch Siemens. I stuen får du gennem de store vinduer og døren ud til haven et smukt lysindfald, som du kan nyde hele dagen. Under trappen til 1. salen findes et praktisk opbevaringsrum.

På 1.sal leder den rummelige fordelingsentre dig til to gode værelser, et badeværelse samt et større soveværelse med fransk altan. I entreen får man gennem ovenlysvinduet igen et dejligt lysindfald så den moderne, nordiske indretningsstil med lyse trægulve og hvide vægge virkelig kan nydes.

Boligens areal er på 114 m2

Boligtype C-gavl – Rækkehus i 2 plan på hele 121 m2, med 3 gode værelser på 1. sal

Boligtype C-gavl er placeret i enden i flere af rækkerne – og som alle husene i Blomsterrækkerne føres du fra entreen, der både inkluderer et toilet og indbygget garderobeskab direkte ind i det åbne køkken alrum, hvor der er plads til hele familien. Køkkenet er fra danske JKE-design og hårde hvidevarerne er kvalitetsprodukter fra Siemens. I stuen får du gennem det store vinduesparti og glasdøren ud til haven et smukt lysindfald, som du kan nyde hele dagen. Under trappen til 1. sal findes et praktisk opbevaringsrum.

På 1. sal leder den rummelige fordelingsentre dig ind til tre gode værelser samt badeværelset. Værelserne er indrettet forskelligt så der både findes et værelse der har klædeskab med skydedøre, et med klædeskab med skabslåger samt værelser uden klædeskabe. I entreen får man gennem ovenlysvinduet igen et dejligt lysindfald så den moderne, nordiske indretningsstil med lyse trægulve og hvide vægge virkelig kan nydes.

Boligtype C2 – Rækkehuset til den store familie – med 5 værelser på 145m2 i tre plan samt stor altan.

Boligen udmærker sig ved – udover alle de mange gode egenskaber som de andre boliger i Blomsterrækkerne – at have en etage mere end de øvrige boliger. Her får man et stort ekstra værelse, der kan bruges som både master bedroom eller fælles opholdsrum. Fra værelset på 2. etage træder du direkte ud på den store tagterrasse med flotte træplanker.

Boligtype C2 er placeret i midten af hver række – og som de øvrige huse i Blomsterrækkerne føres du fra entreen direkte ind i det åbne køkken alrum, hvor der er plads til hele familien. Køkkenet er fra danske JKE-design og hårde hvidevarerne er kvalitetsprodukter fra Siemens. I stuen får du gennem de store vinduer ud til haven et smukt lysindfald, som du kan nyde hele dagen. Under trappen til 1. sal findes et praktisk opbevaringsrum.

På 1. sal leder fordelingsentreen dig ind til tre gode værelser, hvoraf flere har klædeskabe, samt et af husets to badeværelser. Fra entreen kan du fortsætte videre op til 2. sal, hvor du finder det store værelse med udgang direkte til ende-til-ende altanen.

Kontakt danbolig

danbolig Åbyhøj
Tlf.nr. 86 15 68 11
Mail: aabyhoej@danbolig.dk