Projektet

Blomster Rækkerne – Rækkehuse i 2 og 3 plan i Blomsterhaven i Tilst

I 2020 starter opførslen af de i alt 100 rækkehuse i det nye boligområde Blomsterhaven i Tilst. Rækkehusene har fået navnet Blomster Rækkerne og sammen med de øvrige nye boliger i Blomsterhaven tilbydes her skønne rækkehuse placeret i det nordlige hjørne af den tidligere GASA-grund. Første etape af byggeriet bliver på 5.800 kvm, hvilket omfatter 56 rækkehuse, der primært er målrettet par og unge familier. Rækkehusene varierer i størrelse fra 108-135 m2 og har enten 4 eller 5 værelser.

Rækkehusene er centralt placeret med kort afstand til både transport og handlemuligheder, samtidig med at rækkehusene er placeret i grønne og naturskønne omgivelser. Fælles for rækkehusene er den lyse og enkle arkitektur, hvor omdrejningspunktet har været at skabe mest mulig kvalitet for de unge børnefamilier samtidig med et fokus på lyse og indbydende velindrettede rum.

Dette betyder blandt andet, at boligerne er indrettet med 3 værelser i gode størrelser på 1. sal samt alle de essentielle funktioner, som en børnefamilie måtte få brug for, så hverdagen kan fungere til glæde for både forældre og børn. Derfor er rækkehusene også indrettet med stort køkkenalrum og åben stue i ét, der fungerer som hjemmets centrum og børn og voksne kan nyde hinandens selskab.

Kontakt danbolig

danbolig Åbyhøj
Tlf.nr. 86 15 68 11
Mail: aabyhoej@danbolig.dk